torstai 27. maaliskuuta 2014

Sattuman merkitys elämässä?



Niccolò Machiavellin (1469-1527) mukaan rouva Fortuna eli Onnetar hallitsee ainakin puoliksi maailmaa. Onko ihminen sattuman armoilla vai hallitseeko ihminen omaa elämäänsä :-) Joskus mietin oheista kysymystä, millainen merkitys sattumalla on ihmisen elämässä. Tapasin mieheni, jonka kanssa jaan elämäni, sattumalta. Jotta tapaaminen mahdollistui, täytyi monen asian loksahtaa paikalleen. Onneksi loksahti.
Mutta, tänään kerron toisenlaisesta sattumasta. Olimme Pariisissa lomamatkalla ja menin tyttäreni kanssa pieneen puotiin katsomaan jotakin, mihin hänen silmänsä olivat osuneet. Hän teki muutaman ostoksen ja kuinka ollakaan, sattuma puuttui peliin. Myyjälle tuli ongelmia kassakoneen kanssa ja ostosten maksu kesti joltisenkin aikaa. Samaan aikaan kaupan ulkopuolella odottava mieheni havaitsi kauniita purkkia kaupan hyllyllä ja päätti tulla sisälle lähemmin  niitä tutkailemaan. Onneksi, sillä pari pientä purkkia lähti meidän mukaamme kotiin. Olimme ostanee ihanaa Kusmi teetä. 
Viime viikolla jälleen DHL-kuljetus toi kotiimme Kusmi-teetä suoraan Pariisista! Matkan jälkeen olemme  pitäneet huolen, että kotona on aina hyvää Kusmi-teetä. Se on mielestämme maailman parasta teetä, korkelaatuista, ei mitään esanssiteetä. Isot teelehdet avautuvat kauniisti ja tuoksut ovat aitoja. Hyviä teehetkiä kaikille!
Muuten, tänään on vahemman poikani syntymäpäivä, hän täyttää 30 vuotta, onnea hänelle. Kuinkahan paljon sattumalla on osuutta siihen, että juuri minun lapsistani on kasvanut niin mukavia ihmisiä :-) Olen heistä hyvin kiitollinen. Kiitollisuutta monesta sattumasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti